Aantal porties: 1 taart
Kooktijd: 30 minuten
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Moeilijkheidsgraad: *
Recept
- Stort de yoghurt in een mengkom.
- Was het potje en droog het af. Het doet vanaf nu dienst als maatbeker.
- Werk de eieren en de suiker onder de yoghurt en klop op.
- Splijt het vanillestokje in de lengte en schraap er met een mes de zaadjes uit.
- Doe de bloem, de gist en de olie bij de yoghurtbereiding en meng tot een glad en homogeen deeg.
- Werk er voorzichtig de vanillezaadjes en tot slot ook de hele frambozen onder.
- Stort het mengsel in een beboterde bakvorm.
- Bak gedurende 30 minuten in een op 180 C voorverwarmde oven.
- Laat afkoelen op een rooster en haal de taart dan uit de vorm. Dien koud op.
Tip
Je kunt voor deze taart om het even welk seizoensfruit gebruiken. Laat je verbeelding de vrije loop!