Dossiers Archive | Dilea Zero Lactose

Opnieuw zorgeloos genieten van zuivel!

Wie gevoelig is voor lactose hoeft geen alternatieven te zoeken, want een 100% zorgeloze keuze uit een uitgebreid assortiment van melkproducten vindt u bij Dilea, gewoon in het zuivelrek. Zo kunnen alle tafelgenoten genieten van al het goede van melk.

Zuivel, voedzaam van nature!

Melk heeft meer in haar mars dan een rijkdom aan nutriënten alleen. Een authentieke smaak, een ongeëvenaarde keuze aan yoghurts en kazen, eenvoudig gemaakt met melk.

Zelfgemaakt of kant-en-klaar?

Dilea laat je 100% zorgeloos kiezen! Melk en lactose, of melksuiker, vind je in heel wat producten, zelfs in die waarvan je het niet zou vermoeden. Om gemakkelijk te verteren is het niet altijd nodig die producten uit je voeding te schrappen. Een beetje lactose wordt doorgaans goed verteerd, zelfs door wie erg gevoelig is. […]

Vitamine D: het hele jaar rond!

Vitamine D heeft belangrijke functies in ons lichaam, onder andere voor onze botten, tanden en immuniteit. Toch hebben we in België vaak te kampen met een tekort aan dit vitamine. Zet deze zomer jouw reserves weer op peil met deze tips!

Donderdag, een veggie-dag!

Maak deze zomer van elke donderdag een veggie-dag! Een vegetarisch voedingspatroon heeft voordelen voor je gezondheid en het milieu

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!