Over Dilea | Dilea Zero Lactose

Over Dilea

Dilea Zero Lactose® is het enige assortiment 100% lactosevrije producten, die bovendien de nuttige voedingsstoffen en lekkere smaak van melk behouden. Dankzij de ruime keuze kan iedereen dagelijks van heerlijke melkproducten genieten.

Dilea, lekker en licht verteerbaar!

De zuivelproducten van Dilea zijn gegarandeerd lactosevrij en voor 100% afkomstig van koemelk. Ze bevatten alle essentiële voedingsstoffen van melkproducten, maar dan zonder de nadelen van lactose.

Moet je anders gaan koken met Dilea Zero Lactose®? Nee, met onze producten kook je net als met klassieke melkproducten, zowel voor warme als koude bereidingen. De Dilea Zero Lactose-producten zijn veelzijdig en maken van elke seizoensklassieker een heerlijk gerecht. Neem dus zeker een kijkje in onze culinaire bibliotheek met lekkere en gezonde recepten.

Meer keuze met Dilea

Dankzij Dilea Zero Lactose® kunnen melkproducten net als anders gebruikt worden, zonder de dagelijkse gewoontes te veranderen, ook niet in de keuken. Het assortiment omvat kaasmelkdrankenroom en boteryoghurt en desserts. Voor ieder wat wils dus.

Wil je weten waar je Dilea-producten vindt in je buurt? Raadpleeg onze lijst met partnerwinkels.

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord al in onze FAQOf contacteer ons via Facebook

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!