Over Dilea | Dilea Zero Lactose

Over Dilea

Dilea, lekker en licht verteerbaar!

De zuivelproducten van Dilea zijn gegarandeerd lactosevrij en voor 100% afkomstig van koemelk. Ze bevatten alle essentiële voedingsstoffen van melkproducten, maar dan zonder de nadelen van lactose.

Dezelfde smaak en gebruikswijze als traditionele melk

Verknocht aan de authentieke smaak van melk? Dilea Zero Lactose zijn klassieke zuivelproducten waaruit de lactose op een natuurlijke manier verwijderd is. Zo hoef je de lekkere smaak van melk helemaal niet te missen! Bovendien moet je niet anders gaan koken met het lactosevrije gamma van Dilea. Je maakt er net dezelfde gerechten mee als met klassieke melkproducten.

Waarom lactosevrije zuivelproducten?

Lactose is een suiker die van nature aanwezig is in melk en melkproducten zoals kaas, boter, yoghurt, desserts en room. Voor de vertering van lactose is het enzym lactase nodig. Wanneer onvoldoende lactase aanwezig is, wordt de lactose niet goed verteerd en komt het onveranderd in de darmen terecht. Dit zorgt voor ongemakken zoals opgeblazen gevoel, krampen en winderigheid. Naar schatting 20% van de Belgische bevolking zou lactose slecht verteren. De lactaseproductie neemt af met de leeftijd.

Meer keuze met Dilea

Dankzij Dilea Zero Lactose® kunnen melkproducten net als anders gebruikt worden, zonder de dagelijkse gewoontes te veranderen, ook niet in de keuken. Het assortiment omvat kaasmelkdrankenroom en boteryoghurt en desserts. Voor ieder wat wils dus.

Wil je weten waar je Dilea-producten vindt in je buurt? Raadpleeg onze lijst met partnerwinkels.

Heb je nog vragen? Misschien staat het antwoord al in onze FAQOf contacteer ons via Facebook.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!