Salade van rucola, mozzarella, sinaasappel en munt | Dilea Zero Lactose

Salade van rucola, mozzarella, sinaasappel en munt

Ontdek dit zomerse recept voor een salade van rucola, mozzarella van Dilea en een lichte sinaasappeltoets. Probeer het uit, het is heerlijk.

Bereiding

  1. Was de rucola en de muntblaadjes en laat ze uitlekken. Schil de sinaasappels en haal de witte velletjes weg. Haal de pitjes uit de granaatappel.
  2. Snijd de mozzarella Dilea Zero Lactose® in stukken. Hak de munt grof.
  3. Meng het citroensap en de olijfolie in een kom. Schik alle ingrediënten in diepe borden en besprenkel met vinaigrette. Breng op smaak met peper en zout.

Tip

Probeer ook eens andere soorten jongen sla: veldsla, spinazie, boerenkool …

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!