Bagel met gerookte zalm, avocado en verse kaas | Dilea Zero Lactose

Bagel met gerookte zalm, avocado en verse kaas

Inspiratie nodig voor een lekkere en lichte lunch? Probeer dit recept uit en maak een bagel met zalm en avocado. Het is snel klaar en gemakkelijk verteerbaar! Ook heerlijk voor een brunch!

Bereiding

  1. Snijd de bagels doormidden en toast de helften in de oven of in de broodrooster.
  2. Schil de avocado en snij hem in dunne plakjes. Besprenkel deze plakjes met het citroensap zodat het zijn groene kleur behoudt.
  3. Besmeer de bagels met verse kaas Dilea Zero Lactose® en strooi er wat peper over naar smaak. Leg de gerookte zalm en de plakjes avocado erop. Werk af met dille.

Tip

Je kunt de bagels bijvoorbeeld serveren met een goed gekoelde gazpacho. In de supermarkt zijn glutenvrije bagels te koop.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!