Ingrediënten
- 1x Brie Dilea Zero Lactose®
- 1x Volkoren stokbrood
- 2 eetlepels veenbessen
- 2 eetlepels frambozen (vers of bevroren)
- 1 eetlepel honing of ahornsiroop
- 1 eetlepel Dilea lactosevrije boter®
- verse tijm, noten, zout en peper.
- mengeling van jonge sla en scheuten naar keuze (eikenbladsla, rode bindsla, etc.)
- 1/2 peer
- een paar noten
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel appelazijn
- zout en peper.
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Plaats de brie Dilea Zero Lactose in een klein ovenschaaltje, alvorens in de oven te zetten.
- Bak de brie gedurende 15 minuten.
- Stoof ondertussen de rode vruchten aan in een kleine pan en voeg de overige ingrediënten toe.
- Haal de kaas uit de oven en garneer met de chutney.
- Serveer de warme brie met een salade en enkele sneetjes stokbrood.
Inspirerend recept door Simply Morane