Ingrediënten
- Enkele sneetjes brood of stokbrood
- Een bakje Dilea-mascarpone van 250 g
- 150 g zongedroogde, in olie gemarineerde tomaten
- 1/2 kleine ui, fijngesnipperd
- 1 el peterselie
- 1 el ketchup
- 1 tl zachte mosterd
- 1 tl balsamicoazijn
- 1 tl geprakte kappertjes
- 2 augurken op azijn, in zeer kleine stukjes
- peper en zout
Aantal porties: 1 potje
Moeilijkheidsgraad: laag
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Kooktijd: 0 minuten
Recept
- Maak de tapenade klaar door de zongedroogde tomaten fijn te hakken. Breng op smaak met ui, peterselie, ketchup, mosterd, azijn, de kappertjes, augurken, peper en zout.
- Besmeer het brood rijkelijk met mascarpone en leg er een eetlepel tapenade op.
- Om meteen van te genieten.
Tip
Werk af met enkele kappertjes.