Voor 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten
Bereiding:
- Snijd de aubergine in stukken. Bestrijk met olijfolie, kruid met peper en zout. Grill ze 10 minuten in een grillpan of in de oven op 200°C. Draai halverwege om.
- Snijd de Grilled Cheese in 4 stukken en vervolgens elk stuk in tweeën, zodat je 8 plakjes krijgt. Grill deze in een hete grillpan 2 minuten per kant tot ze mooie grillstrepen krijgen.
- Meng de Griekse yoghurt met citroensap en geraspte knoflook. Kruid met peper en zout.
- Rooster de pitabroodjes kort in de oven of pan.
- Besmeer ze met de yoghurtsaus en beleg met gegrilde aubergine en Grilled Cheese Dilea.
- Sprenkel er wat pikante olie over, werk af met citroenrasp en enkele blaadjes rucola of verse kruiden.
Tip:
Geen aubergine in huis? Courgettes zijn net zo lekker!