Sandwich met Grilled Cheese en aubergine | Dilea Zero Lactose

Sandwich met Grilled Cheese en aubergine

Voor 2 personenBereidingstijd: 10 minutenBaktijd: 15 minuten Bereiding: Snijd de aubergine in stukken. Bestrijk met olijfolie, kruid met peper en zout. Grill ze 10 minuten in een grillpan of in de oven op 200°C. Draai halverwege om. Snijd de Grilled Cheese in 4 stukken en vervolgens elk stuk in tweeën, zodat je 8 plakjes krijgt. Grill deze […]

Voor 2 personen
Bereidingstijd: 10 minuten
Baktijd: 15 minuten

Bereiding:

  1. Snijd de aubergine in stukken. Bestrijk met olijfolie, kruid met peper en zout. Grill ze 10 minuten in een grillpan of in de oven op 200°C. Draai halverwege om.
  2. Snijd de Grilled Cheese in 4 stukken en vervolgens elk stuk in tweeën, zodat je 8 plakjes krijgt. Grill deze in een hete grillpan 2 minuten per kant tot ze mooie grillstrepen krijgen.
  3. Meng de Griekse yoghurt met citroensap en geraspte knoflook. Kruid met peper en zout.
  4. Rooster de pitabroodjes kort in de oven of pan.
  5. Besmeer ze met de yoghurtsaus en beleg met gegrilde aubergine en Grilled Cheese Dilea.
  6. Sprenkel er wat pikante olie over, werk af met citroenrasp en enkele blaadjes rucola of verse kruiden.

Tip:

Geen aubergine in huis? Courgettes zijn net zo lekker!

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!