Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
 - Rol het vel bladerdeeg uit op een vel bakpapier. Maak met een mes een inkeping 1 cm binnenin de rand van het bladerdeeg. Prik aan de binnenkant van de rand met een vork.
 - Verdeel over het bladerdeeg (maar laat de rand vrij) de Dilea lactosevrije verse kaas®.
 - Snij de vleestomaten en Dilea lactosevrije mozzarella® in plakken van ongeveer een halve centimeter. Leg ze even op keukenpapier zodat al het overtollige vocht verdwijnt.
 - Verdeel de spinazie over de Dilea lactosevrije verse kaas® en leg hier geschrankt de mozzarella en tomaat op.
 - Kruid de taart met peper en zout en de oregano.
 - Smeer eventueel de rand van het bladerdeeg in met wat melk, room of een eigeel om het een extra bruin korstje te geven.
 - Zet de taart in de oven voor 20-25 minuten tot de taart goudbruin is.
 - Serveer eventueel met een fris groen slaatje.
 
Een recept van Kokerellen !