Italiaanse aubergineschijfjes | Dilea Zero Lactose

Italiaanse aubergineschijfjes

Het aubergineseizoen is in volle gang, hét ideale moment om deze groente op z’n Italiaans klaar te maken! Dit is een heerlijke combo van schijfjes aubergine, tomatensaus van think tomato en Gran Formaggio van Dilea. Dien op met brood en je krijgt een 100% lactosevrije lekkernij!

Aantal porties: 4

Moeilijkheidsgraad: laag

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd: 15 minuten + 10 minuten

Recept

  1. Was de aubergines en snijd in schijfjes.
  2. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en leg er de aubergineschijfjes op. Bestrijk met olijfolie. Zet 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  3. Haal de aubergines uit de oven, kruid met peper en bedek de schijfjes met de saus van think tomato. Strooi de Gran Formaggio van Dilea erover en zet nog 10 minuten in de oven.
  4. Werk af met enkele blaadjes basilicum.
  5. Dien onmiddellijk op.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!