Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de aardappelen en kook ze vijftien minuten in kokend water.
- Pel en snipper de ui. Was de preistengels en snijd ze in ringen. Bak ze samen met de ui op een middelhoog vuur.
- Voeg de visbouillon toe en breng aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de peterselie, de lichte room Dilea Zero Lactose® en de gesneden vis erbij. Pocheer vijf minuten en kruid naar smaak.
- Maak puree van de gekookte aardappelen. Voeg de boter en de melk Dilea Zero Lactose® toe. Kruid met zout, peper en nootmuskaat.
- Doe het vis/prei-mengsel in een grote ovenschaal, strooi er de garnalen over en bedek met de aardappelpuree. Bak de vistaart in de oven gedurende 30 minuten.
Tip
Om de fish pie met garnalen een knapperige toets te geven, kun je het gerecht bestrooien met geraspte emmental Dilea Zero Lactose®.