Pannenkoeken met peer en chocolade-ijs | Dilea Zero Lactose

Pannenkoeken met peer en chocolade-ijs

Dit recept voor pannenkoeken op basis van de producten van Dilea verwent de smaakpapillen zonder ongemakken. Ontdek de heerlijke combinatie van peer met chocolade-ijs.

Bereiding

  1. Meng de vier eieren met de halfvolle melkdrank en de suiker. Voeg ook een snuifje zout toe.
  2. Schil de peren, snijd ze in kleine blokjes en voeg ze toe aan het beslag. Meng voorzichtig.
  3. Verhit wat Dilea boter in een kleine koekenpan. Neem met een pollepel een klein beetje beslag en verdeel het gelijkmatig over het gehele oppervlak van de pan.
  4. Bak de pannenkoek aan één kant tot hij goudbruin is. Draai de pannenkoek om met een spatel en bak de andere kant goudbruin. Serveer de pannenkoeken met Dilea Zero Lactose®-chocolade-ijs.

Tip

Heb je geen glutenintolerantie? Dan kun je de pannenkoeken ook met andere meelsoorten maken.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!