Pasta met preiroom en twee soorten zalm | Dilea Zero Lactose

Pasta met preiroom en twee soorten zalm

Een heerlijk pastarecept dat je in minder dan 15 minuten op tafel zet. Heerlijk romig en toch lactosevrij! Onze smaaktip: verse zalm, gegaard in lichte Dilea®-room, en de gerookte zalm als heerlijke finishing touch. Van een topcombinatie gesproken!

Aantal porties: 4

Moeilijkheidsgraad: laag

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd: 15 minuten

Recept

  1. Laat de pasta koken volgens de instructies op de verpakking.
  2. Fruit intussen in een grote pan de sjalot in de olijfolie. Voeg na enkele minuten de prei toe. Laat stoven.
  3. Voeg op het einde van de kooktijd de lichte room van Dilea toe en de blokjes zalmfilet. Kruid met peper en zout.
  4. Voeg de gekookte pasta toe aan de preimengeling.
  5. Breng op smaak met de citroenzeste en chilivlokken.
  6. Drapeer de reepjes zalm over de pasta.
  7. Dien onmiddellijk op.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!