Quiche met scampi’s | Dilea Zero Lactose

Quiche met scampi’s

Er gaat niets boven een goed stuk quiche voor een lichte lunch… En waarom geen scampi’s gebruiken als je dit gerecht wilt oppeppen?

Bereidingstijd: 60 minuten.

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6). Pel de scampi’s. Doe het deeg in een bakvorm en prik in de bodem met een vork.
  2. Meng in een slakom de eieren, de volle room van Dilea Zero Lactose®, de scampi’s, de peterselie en de dragon. Kruid met peper en zout. Giet het mengsel in de bakvorm en zet 35 à 40 minuten in de oven.
  3. Lauwwarm opdienen, bijvoorbeeld met een wortelslaatje met sinaasappel.

Tip voor de perfecte quiche

Voor een lichter, maar even lekker quiche kun je ook lichte room Dilea gebruiken.

Voedingswaarden per portie

  • 379 kcal
  • 23,5 g eiwitten
  • 29,9 g vetten
  • 4,1 g koolhydraten
  • 70 mg calcium

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!