Bladerdeeggebakjes met asperges | Dilea Zero Lactose

Bladerdeeggebakjes met asperges

Altijd in voor een snel en makkelijk vegetarisch recept zonder lactose? Probeer deze bladerdeeggebakjes met asperges. Een gerecht dat heerlijk naar de lente ruikt. Smakelijk!

Aantal porties: 4 personen

Kooktijd: 25 minuten

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Moeilijkheidsgraad: *

Recept

  1. Klop de eieren op met de Dilea-room, het zout, de peper en het paprikapoeder. Werk er de geraspte Emmental van Dilea onder.
  2. Bedek een bakplaat met bakpapier en leg er de vierkante plakjes deeg op. Verdeel de bereiding over de vier plakjes. Garneer met de asperges.
  3. Bak gedurende 25 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  4. Bestrooi net vóór het opdienen met verse kruiden en gehakte hazelnoten.

Tip

Groene asperges hebben het voordeel dat je ze niet hoeft te schillen of te blancheren vóór je ze verwerkt in een bereiding. Is het seizoen voorbij? Ook in de diepvriesafdeling vind je asperges.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!