Carrot cake | Dilea Zero Lactose

Carrot cake

Bereiding Verwarm de oven voor op 180 °C. Meng de suiker, het ei en de gesmolten boter van Dilea. Voeg hier kaneel en gember aan toe en meng opnieuw. Voeg vervolgens de bloem en het bakpoeder toe samen met de geraspte wortelen en de gehakte noten. Meng dit alles goed door elkaar tot het bekomen […]

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Meng de suiker, het ei en de gesmolten boter van Dilea. Voeg hier kaneel en gember aan toe en meng opnieuw. Voeg vervolgens de bloem en het bakpoeder toe samen met de geraspte wortelen en de gehakte noten. Meng dit alles goed door elkaar tot het bekomen van een beslag.
  3. Doe het beslag in een taartvorm en bak gedurende 35 minuten.
  4. Voor de topping: meng de poedersuiker en de verse kaas Dilea. Voeg het citroensap toe en klop het mengsel los. Wacht tot de taart is afgekoeld en bestrijk de taart met deze crème.

Tip

Verdraag je geen gluten? Voor een glutenvrije variant kan je de bloem vervangen door gemalen hazelnoten en amandelen. Voeg in dat geval een theelepel bakpoeder toe voor een perfect resultaat.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!