Filopakketjes van zalm met currysausje | Dilea Zero Lactose

Filopakketjes van zalm met currysausje

Bereiding Verwarm de oven voor op 200° Bestrijk de filo grondig met olijfolie. Leg hierop een zalmfilet en wat van de gemengde kruiden. Kruid met peper en zout. Vouw het filodeeg tot een pakket en leg met de naad naar beneden in een vuurvaste schotel. Zorg dat de filo niet al te strak rond de […]

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200°
  2. Bestrijk de filo grondig met olijfolie. Leg hierop een zalmfilet en wat van de gemengde kruiden. Kruid met peper en zout.
  3. Vouw het filodeeg tot een pakket en leg met de naad naar beneden in een vuurvaste schotel. Zorg dat de filo niet al te strak rond de zalm zit zodat deze mooi krokant kan worden.
  4. Leg de trostomaten in een vuurvaste schotel, besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 5 minuten in de oven samen met de zalm.
  5. Voor de saus. Hak de sjalot en de look fijn. Stoof aan in wat boter en doe er de curry bij. Laat 1 minuutje meebakken. Blus met de groentenbouillon. Snijd de appel in stukjes en voeg toe aan de saus. Giet er de room bij en laat eventjes inkoken. Roer er op het laatste de cresson onder. Serveer met de filogebakjes.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!