Melk en melkproducten zijn basisvoedingsmiddelen in onze keuken. Denk maar aan melk bij de koffie en bij onze ontbijtgranen, in cake of lasagne. Ze schrappen uit de keuken zou onze gewoonten sterk beïnvloeden en de smaken en textuur veranderen. Daarom biedt Dilea Zero Lactose een gevarieerd gamma met 100% lactosevrije producten. Een uitgebreid assortiment melkproducten voor jouw welzijn: met de authentieke smaak en voedingskenmerken van klassieke koemelk en andere melkproducten!

De lekkere smaak van melk, maar zonder lactose

Dankzij Dilea Zero Lactose kan je niet alleen koken zonder lactose, ook de smaak van jouw favoriete gerechten verandert niet! Het Dilea Zero Lactose gamma is gegarandeerd lactosevrij, zonder dat je de recepten van jouw koude of warme bereidingen moet aanpassen.

Sterrenchef Lionel Rigolet (Comme chez soi) kan dat bevestigen: hij nam de proef op de som tijdens een workshop die helemaal in het teken stond van koken met Dilea Zero Lactose producten.

Koken met Dilea verandert niets!

Dilea Zero Lactose maakt het leven makkelijker, ook zonder lactose. Het begint reeds bij de aankoop van jouw ingrediënten: deze lactosevrije producten vind je immers – net als klassieke zuivelproducten – gewoon in de supermarkt. En ook in de keuken is het simpel: je hoeft niets te veranderen en toch kan je genieten van de authentieke smaak van melkproducten.

De bereidingswijzen, hoeveelheden, kooktijden en recepten kan je gewoon behouden. Dilea Zero Lactose vraagt geen enkele aanpassing. Boter, melk, room, Emmental, Gouda, Yoghurt op Griekse wijze, mozzarella… de producten van het uitgebreide gamma van Dilea Zero Lactose zijn ideaal voor zowel koude als warme bereidingen. Ze hebben dezelfde smaak als klassieke melkproducten, bieden dezelfde voordelen en gebruik in de keuken. Het enige verschil is dat ze gegarandeerd lactosevrij zijn.

Koken zonder lactose, zo lekker is welzijn!

Dankzij Dilea Zero Lactose kan je weer volop genieten van een gevarieerde keuken en tal van heerlijke en lactosevrije gerechten klaarmaken. Die garantie Zo lekker is welzijn!