Toastjes met ricotta en gemarineerde kerstomaten | Dilea Zero Lactose

Toastjes met ricotta en gemarineerde kerstomaten

Als lunch of bij het aperitief, wij kunnen alvast niet meer zonder! Deze heerlijke toast met ricotta is niet alleen supergemakkelijk en lactosevrij, je kunt er ook eindeloos mee variëren. Wij kozen deze keer voor gemarineerde en gekonfijte kerstomaten. Loopt het water je ook al in de mond?

Hoeveelheid: 24 hapjes

Voorbereiding: 20 minuten

Bereiding: 15 minuten + 3 minuten

  1. Meng de kerstomaten met look, olijfolie, rozemarijn, peper en zout. Zet gedurende 15 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
  2. Snijd het stokbrood in plakjes en rooster die in de broodrooster.
  3. Besmeer het geroosterde stokbrood met de ricotta van Dilea.
  4. Schik er de gemarineerde kerstomaten op.
  5. Versier met enkele takjes rucola en/of basilicumblaadjes. Geef extra pit met geraspte citroenschil en chilivlokken.
  6. Dien meteen op.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!