Puntpaprika’s met een vulling van ricotta en rauwe ham | Dilea Zero Lactose

Puntpaprika’s met een vulling van ricotta en rauwe ham

Dit eenvoudige recept kun je makkelijk op voorhand maken, zodat je het op het moment zelf enkel hoeft op te warmen. De smeuïge vulling van de paprika’s ruikt heerlijk en is bovendien licht verteerbaar dankzij de lactosevrije ricotta van Dilea®.

Hoeveelheid: voor 4 personen

Voorbereiding: 20 minuten

Bereiding: 25 minuten

Recept

  1. Was de puntpaprika’s. Snijd ze overlangs in tweeën en verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten.
  2. Meng alle ingrediënten voor de vulling en vul er de puntpaprika’s mee.
  3. Leg de gevulde puntpaprika’s in een ovenschotel, doe er de olijven en de tijm bij en besprenkel met de olijfolie.
  4. Zet gedurende 20 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  5. Dien meteen op.

Goed om te weten

Omdat puntpaprika’s dunner zijn dan gewone paprika’s, hoeft u ze niet vooraf te blancheren.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!