Conchiglioni met ricotta en spinazie | Dilea Zero Lactose

Conchiglioni met ricotta en spinazie

Deze conchiglioni, of grote pastaschelpen, zijn gevuld met een lekker mengsel van lactosevrije ricotta van Dilea® en spinazie. Tip: voeg wat pijnboompitten toe voor meer crunch. Een veggie gerecht om van te smullen!

Hoeveelheid: voor 4 personen

Voorbereiding: 30 minuten

Bereiding: 15 + 15 minuten

Recept

  1. Breng een ruime hoeveelheid water met zout aan de kook. Kook er de pasta 2 minuten minder lang in dan aanbevolen op de verpakking. Spoel daarna meteen af onder koud water om kleven te vermijden. Zet opzij.
  2. Laat de tomaten 15 minuten sudderen in de olie met look en zout. Mix en zet opzij.
  3. Laat de spinazie slinken in de olijfolie. Breng op smaak met lookpoeder, peper en zout. Werk er de ricotta van Dilea, het geklutste ei, de pijnboompitten en de nootmuskaat onder.
  4. Stort de tomatensaus in een ovenschotel. Vul de conchiglioni met de ricottabereiding en schik ze in de saus.
  5. Zet gedurende 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
  6. Dien meteen op.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!