Zalm met romige tomatensaus en Gran Formaggio | Dilea Zero Lactose

Zalm met romige tomatensaus en Gran Formaggio

Deze zalmschotel smaakt niet alleen overheerlijk, maar is ook lactosevrij! Een recept dat het hele jaar door de zon op je bord brengt, dankzij de Belgische tomaten in bokaal van think tomato. Ideaal voor een dinertje met vrienden.

Aantal porties: 4

Moeilijkheidsgraad: laag

Voorbereidingstijd: 10 minuten

Kooktijd: 20 minuten

Recept

  1. Bak de chorizo op in een beetje olijfolie. Haal de chorizo uit de pan, maar laat de olie erin.
  2. Bak de zalmmoten aan in de chorizo-olie. Kruid met peper en zout. Zet opzij.
  3. Stoof de look en het sjalotje in de pan.
  4. Voeg er de think tomato-saus, de volle kookroom van Dilea en de Gran Formaggio van Dilea aan toe. Meng goed.
  5. Leg de stukken zalm in de saus, voeg de chorizo toe en bestrooi met oregano.
  6. Dien onmiddellijk op. 

Tip

Serveer met een salade van jonge spinazie en een beetje brood.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!