BBQ-brie met walnoten | Dilea Zero Lactose

BBQ-brie met walnoten

Bereiding Steek de BBQ aan. Doe de cassonade en gehakte walnoten in een kom en meng door elkaar. Neem je brie erbij, en maak het houten omhulsel wat nat. Strooi het mengsel van walnoten en suiker over de bovenkant van de brie. Druk goed aan. Is je BBQ op de juiste temperatuur? Leg het dan […]

Bereiding

  1. Steek de BBQ aan.
  2. Doe de cassonade en gehakte walnoten in een kom en meng door elkaar.
  3. Neem je brie erbij, en maak het houten omhulsel wat nat.
  4. Strooi het mengsel van walnoten en suiker over de bovenkant van de brie.
  5. Druk goed aan.
  6. Is je BBQ op de juiste temperatuur? Leg het dan boven de brandende kolen en sluit de BBQ af met het deksel.
  7. Rook de brie ongeveer voor 12 minuten tot deze een mooie goudbruine kleur heeft gekregen en de suiker begint te karamelliseren.
  8. Haal de brie van de grill. Schuif de kaas voorzichtig op een plank en serveer met knapperig stokbrood.
  9. Bij het aansnijden zal de kaas er mooi uitlopen.

Smakelijk!

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!