BBQ yoghurtdip | Dilea Zero Lactose

BBQ yoghurtdip

Bereiding Steek de BBQ aan. Spoel de kerstomaten en schik in een vuurschaal. Voeg de olijfolie en bruine suiker toe. Pel en plet de knoflook en voeg toe. Kruid met ras-el-hanout, Provençaalse kruiden, zout en zwarte peper. Meng door elkaar en plaats op de BBQ tot de tomaten mooi gekleurd en zacht zijn. Smeer de […]

Bereiding

  1. Steek de BBQ aan.
  2. Spoel de kerstomaten en schik in een vuurschaal.
  3. Voeg de olijfolie en bruine suiker toe.
  4. Pel en plet de knoflook en voeg toe.
  5. Kruid met ras-el-hanout, Provençaalse kruiden, zout en zwarte peper.
  6. Meng door elkaar en plaats op de BBQ tot de tomaten mooi gekleurd en zacht zijn.
  7. Smeer de yoghurt in een plaate schaal en schik de tomaten mét het vocht op de yoghurt.

Smakelijk!

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!