Pasta met Gran Formaggio en tomatencrème | Dilea Zero Lactose

Pasta met Gran Formaggio en tomatencrème

Sluit je ogen en vertrek op een culinaire reis naar Italië, dankzij onze hemelse pasta met tomatencrème en parmezaan. Een recept vol traditionele Italiaanse smaken. Geniet van een heerlijk romige, 100% lactosevrije maaltijd. Smakelijk!

Recept:

  1. Fruit de sjalotten en de look enkele minuten in olijfolie.
  2. Voeg de tomatenblokjes en de oregano toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 10 minuten pruttelen.
  3. Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
  4. Voeg de volle room en de Gran Formaggio van Dilea toe aan de tomatensaus. Voeg indien nodig een beetje kookvocht van de pasta toe om te verdunnen. Meng goed.
  5. Roer de pasta door de saus.
  6. Verdeel de pasta over de borden. Voeg stukjes mozzarella toe, bestrooi met gehakte verse kruiden en met geroosterde pijnboompitten.
  7. Dien onmiddellijk op. Smakelijk!

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!