Pavlova met mandarijn | Dilea Zero Lactose

Pavlova met mandarijn

Ontdek dit fantastische recept voor mandarijnpavlova met een zachte lactosevrije mascarponecrème. De combinatie van zoete meringue en lichtzure mandarijnen garandeert je een onvergetelijke smaakbeleving!

Recept:

  1. Klop de eiwitten en voeg geleidelijk de suiker toe, tot je een stevige, glanzende massa hebt. Vorm kleine hoopjes van de meringue op een met bakpapier beklede bakplaat.
  2. Plaats de meringues in een op 100 °C voorverwarmde oven en bak ze gedurende anderhalf uur. Laat afkoelen.
  3. Meng in een kom de mascarpone, de zaadjes uit het vanillestokje en de suiker. Bewaar in de koelkast.
  4. Snijd de mandarijnen à vif en verdeel in partjes. Zet opzij.
  5. Werk de meringues vlak voor het serveren af met een laagje mascarponecrème van Dilea. Voeg de mandarijnpartjes toe. Werk af met een drupje honing en een takje munt.

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!