Recept:
- Voor de mokkabotercrème: Klop eerst de eiwitten stijf met de suiker. Voeg dan geleidelijk de boter van Dilea toe terwijl je blijft kloppen. Roer tot slot voorzichtig de koude espresso erdoor. Het opnemen van de koffie kan even duren.
- Voor de biscuit: Klop de eieren en de suiker tot een schuimig geheel. Voeg de bloem en de maïzena toe. Meng voorzichtig. Verdeel het mengsel over een met bakpapier bedekte bakplaat.
Bak 10 tot 12 minuten in een op 180 °C voorverwarmde oven. Wanneer de biscuit klaar is, rol je hem in een vochtige doek om af te koelen.
Rol de afgekoelde biscuit uit, besmeer met 2/3 van de mokkabotercrème en rol hem opnieuw op. Bewaar in de koelkast. - Voor de afwerking: Besmeer met de overgebleven mokkabotercrème en gebruik een vork om lijntjes te maken. Rasp een beetje chocolade over de stronk voor een nog smakelijker effect.