Hoeveelheid: voor 4 personen
Voorbereiding: 30 minuten
Bereiding: 15 + 15 minuten
Recept
- Breng een ruime hoeveelheid water met zout aan de kook. Kook er de pasta 2 minuten minder lang in dan aanbevolen op de verpakking. Spoel daarna meteen af onder koud water om kleven te vermijden. Zet opzij.
- Laat de tomaten 15 minuten sudderen in de olie met look en zout. Mix en zet opzij.
- Laat de spinazie slinken in de olijfolie. Breng op smaak met lookpoeder, peper en zout. Werk er de ricotta van Dilea, het geklutste ei, de pijnboompitten en de nootmuskaat onder.
- Stort de tomatensaus in een ovenschotel. Vul de conchiglioni met de ricottabereiding en schik ze in de saus.
- Zet gedurende 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven.
- Dien meteen op.