Witloofpuree met grijze garnalen | Dilea Zero Lactose

Witloofpuree met grijze garnalen

Dé klassieker uit onze contreien? Stoemp natuurlijk! In deze vis-vleescombo vormen witloof uit volle grond en Noordzeegarnalen een mooi koppel. Gegarandeerd hartverwarmend en absoluut lactosevrij.

Hoeveelheid: voor 4 personen

Voorbereidingstijd: 20 minuten

Kooktijd: 30 minuten

Recept

  1. Stoof het witloof en de ui aan in de lactosevrije boter van Dilea. Voeg er de geschilde en in kleine stukjes gesneden aardappelen aan toe. Kruid met zout en peper en doe er wat water bij. Dek af en laat 20 minuten sudderen op een laag vuur.
  2. Doe er de lactosevrije room van Dilea bij en stamp fijn met een pureestamper. Proef en breng indien nodig verder op smaak.
  3. Dien de warme puree op met de grijze garnalen, een hardgekookt of gepocheerd ei en bieslook.
  4. Smakelijk!

#Dilea

Laat je fantasie de vrije loop!