Maaltijden zijn de momenten bij uitstek om het gezin samen te brengen! Momenten om te koesteren, vlotte ochtenden en gelukzalige warme avonden… Dilea brengt ons samen op ieder moment van de dag, voor het welzijn van het gele gezin!

Iedereen heeft baat bij een glas melk

Melk bij de ontbijtgranen, chocomelk als tussendoortje of een heerlijke lasagne als avondmaal… Zuivelproducten brengen ons samen op ieder moment van de dag, rond een heerlijke maaltijd of tussendoortje.

De voedingsvoordelen van melk en melkproducten zijn dan ook talrijk en de voedingsstoffen, die ze bevatten, zijn essentieel op elke leeftijd. Van jongs af aan, voor de groei en de ontwikkeling van het lichaam tot op latere leeftijd voor het behoud van gezonde botten.

Melk is namelijk een belangrijke bron van eiwitten, calcium, vitamine B2 en B12, waardoor het bijdraagt tot een volwaardig voedingspatroon. Een glas melk van 200 ml is bijvoorbeeld goed voor 20 à 30% van de dagelijkse aanbevelingen voor calcium*.

Dilea, een glaasje welzijn

Dilea bewaart enkel het beste uit melk en garandeert lactosevrije melkproducten. De ingrediënten voor het brede gamma aan producten worden zorgvuldig geselecteerd, dit zorgt voor een korte en herkenbare ingrediëntenlijst op de verpakkingen. Melk, kaas, yoghurt, room, ijs en crème… Voor het hele gezin wat wils en boordevol smaak!

Start de dag met een lactosevrije yoghurt, drink een glaasje chocomelkdrank  na school en tover een heerlijke frittata met feta als avondmaal. Enkel nog een bolletje ijs als afsluiter van de dag, zo lekker is welzijn!

Culinaire inspiratie nodig? 

Ontdek onze kleurrijke receptjes voor dit najaar!

*Un verre de lait contient 110-120 mg de calcium/100 ml. CSS, Recommandations nutritionnelles belges (2016) : entre 4 et 6 ans, 800 mg de calcium/jour, entre 11 et 18 ans, 1 150 mg de calcium/jour et 950 mg de calcium/jour pour les adultes.